Interviews 2018-04-26T16:42:32+00:00

ExpoPlanA4 is een initiatief van Govert-Henk Mijnders en Ruud van Uden.
Beide mannen zijn al jaren werkzaam binnen de vakbeurzen-wereld.
Tijdens intakegesprekken met klanten krijgen ze veel vragen over hoe een beursdeelname effectief en vooral doelgericht voor te bereiden.
Begin 2017 leidde dat tot ExpoPlanA4. Een workshop voor Sales & Marketing DMU’s, waarin wordt toegewerkt naar heldere, meetbare doelstellingen en inzicht in het ter verwachten resultaat uit vakbeursdeelname. Dit alles mondt uit in een beursplan op 1 A4. ExpoPlanA4.

In onderstaande filmpjes bespreken Govert-Henk en Ruud belangrijke thema’s uit het voorbereiden van vakbeursdeelname.

1/8: Geld verdienen met beursdeelname.
U neemt deel aan een vakbeurs gaan deelnemen en stelt de vraag: “Hoe weet ik vooraf wat de de beurs me gaat opleveren?” Eigenlijk logisch. U moet beslissingen nemen over tal van zaken die alles bij elkaar een behoorlijke kostenpost vormen. En u wilt weten of u dit gaat terugverdienen. De mannen van ExpoPlanA4 geven antwoord. Govert-Henk Mijnders in gesprek met Ruud van Uden.

2/8: Van Doel naar Doelstelling.
Om te bepalen hoe u uw beurs gaat voorbereiden is het noodzakelijk een goed beeld te hebben van uw doelstellingen. Dit helpt ook bij het bepalen van uw budget. Govert-Henk Mijnders en Ruud van Uden van ExpoPlanA4 bespreken hoe en waarom u doelstellingen vastlegt.

3/8: Wat nemen we mee naar de beurs.
Als doelen, doelgroepen en doelstellingen bepaald zijn, is het tijd om te gaan nadenken over de 5 sleutels tot succes. Producten, Beursstand, Standteam, Campagne en Follow-Up. In deze aflevering bespreken we hoe bedrijven bepalen welke producten ze meenemen naar de beurs. Govert-Henk Mijnders en Ruud van Uden van ExpoPlanA4 in gesprek hierover.

4/8: De Beursstand.
Hoe groot moet een beursstand zijn? En is de vorm nog van belang? De mannen van ExpoPlanA4 gaan hier dieper op in in deze 4e van 8 afleveringen over de voorbereiding van beursdeelname. Govert-Henk Mijnders in gesprek met Ruud van Uden.

5/8: Wie nodigen we uit?
Hoe zorgt u ervoor dat de mensen die u graag wilt spreken ook daadwerkelijk naar uw stand komen? Uitnodigen natuurlijk! Maar nodigt u iedereen uit? Govert-Henk Mijnders en Ruud van Uden van ExpoPlanA4 sparren over de campagne.

6/8: Effectieve Beursgesprekken.
De stand staat, de bezoekers komen binnen, dus nu is het aan het standteam de kiem te leggen voor succes. Contact leggen, gesprekken leiden en toewerken naar follow-up. Een mooi onderwerp voor een volgend gesprek tussen Govert-Henk Mijnders en Ruud van Uden.

7/8: Follow-Up: Goud verzilveren!.
U heeft zinvolle gesprekken gevoerd tijdens de beurs. Gesprekken die opvolging verdienen. Want pas dan kan het succes van de beurs gemeten worden. Govert-Henk Mijnders in gesprek met expert Ruud van Uden. Over hoe de gelegde contacten effectief op te volgen.

8/8: ExpoPlanA4: De samenvatting.
Een korte terugblik en samenvatting waarin Govert-Henk en Ruud alle thema’s uit de vorige 7 afleveringen nog eens kort bespreken. Nu is het aan u. Want: Succes is Doen!

In 4 uur naar het perfecte beursplan